Ik geef voor de zomervakantie (nouja, in elk geval voor het begin van mijn eigen vakantie…) nog twee trainingen voor de toepassing van infographics in de communicatie. Bedoeld voor communicatie-professionals, onderzoekers, analisten en stafmensen die zoeken naar nieuwe, betere manieren om het verhaal over te brengen bij de doelgroep. Of dat nou boeren, burgers, buitenlui, bestuurders, activisten, klanten, ambtenaren of personeelsleden zijn, de toepassing van infographics geeft veel toegevoegde waarde in de comunicatie-mix.

Omdat de mens een ‘beelddenker’ is: we onthouden de dingen nou eenmaal beter als ze zijn gevisualiseerd.
Mijn eerstvolgende training bij Frankwatching is op dinsdag 8 juli (locatie: Seats2Meet in Utrecht), en duurt een dag. Er zijn nog een paar plaatsen vrij.

Meer info en inschrijven: hier.

Precies een week later, dinsdag 15 juli, geef ik aan de Summerschool van De Redactie een soortgelijke training, die iets meer is toegespitst op professionals die zelf content maken of moeten organiseren voor digitale platforms. Inschrijven kan hier!